Reseller info

Wij koesteren organisaties die ons merk vertegenwoordigen.
Graag werken wij samen om tot een optimaal wederzijds resultaat te komen.
Wij ondersteunen onze resellers elke dag voor de volle 100%.

Elke organisatie die een goede kwaliteitszorg net zo belangrijk vind als wij kan dealer worden van ons merk. We houden altijd rekening met het belang van onze bestaande resellers. Daarom zorgen we ervoor dat er niet te veel Koest dealers zijn in dezelfde buurt. Wij zetten ons dagelijks voor de volle 100% in voor jouw verkoop wanneer je als dealer ook proactief onze stoffen wilt aanbieden aan jouw klanten. 

Bij Koest zorgen we ervoor dat onze resellers volop worden gepromoot bij potentiële klanten. Daarnaast bieden we veel marketing- en salesdiensten om het verkoopproces te verbeteren.

Wat betreft promotiemateriaal maken we nooit winst. Als je stalen afneemt, rekenen we alleen de kostprijs, die bij voldoende verkoop wordt terugbetaald. Daarnaast bieden we allerlei gratis marketingdiensten, omdat jouw succes ook ons succes is!

Wil je meer weten over onze collecties en hoe je dealer kunt worden? Vul hieronder je gegevens in, en we nemen snel contact met je op voor een afspraak. Onze salesmanagers komen graag naar je toe of verwelkomen je hartelijk in onze showroom. Samen gaan we voor succes!

Na het invullen van het formulier, maken we graag een afspraak voor het bespreken van alle mogelijkheden. Op basis hiervan is een dealerschap aan te gaan en verheugen wij ons op onze toekomstige samenwerking! Als blijk van waardering ontvang je kosteloos:

  • Een handige informatieklapper met een overzicht van onze collecties.
  • Opname van jouw gegevens als reseller op onze website. Klanten die geïnteresseerd zijn in onze stoffen én een goede stoffeerder zoeken verwijzen we door naar jou.

Koest-reseller worden? Neem contact op en ontdek hoe we samen kunnen groeien!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Wij geloven in jouw succes en willen je alle tools geven om te schitteren als reseller. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt of meer ondersteuning nodig hebt. Samen gaan we voor een succesvolle samenwerking!