Koest is tegendraads

Welkom bij Koest, waar vakidioten met passie samenkomen!

Wij dromen niet alleen over stof, maar creëren dagdromen waarin we alle mogelijke scenario’s bedenken om onze klanten de perfecte stof te bieden.

Verschillende disciplines, dezelfde liefde

Uit verschillende disciplines, van meubel- en projectstoffeerders tot vertegenwoordigers van grote weverijen, marketing- en salesspecialisten, en zelfs een controller: allen delen we een stoffetische liefde voor het vak. Koest kon gewoon niet uitblijven, en eerlijk gezegd zijn we er trots op!

Bij Koest draait het allemaal om een zorgvuldig samengestelde collectie stoffen voor iedereen die houdt van uitmuntende kwaliteit, prachtige patronen en duurzaamheid. Maar Koest is meer dan alleen stoffen; het staat ook voor optimale service, kennis, en vaardigheid om onze producten te presenteren en promoten.

Elke dag komen we samen om deze principes te waarborgen en samen met onze klanten te groeien. We streven naar continue uitbreiding van ons aanbod, zowel in producten als in presentatie. Wij houden ons niet Koest: onze passie en ons aanbod geven daar ook geen reden toe!

Wil je meer van ons weten? Vul dan ons contactformulier in en laten we kennismaken!

De beste ervaring

Bij Koest hebben we met de grootste zorg onze collectie samengesteld, samen met jou en jouw klanten in gedachten. Of het nu gaat om het samenstellen van collecties of hoe we ze presenteren, we streven naar de beste ervaring.

Kwaliteit en service

Onze stoffen voldoen aan strenge kwaliteitseisen, met de focus op duurzaamheid, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en ruime keuzemogelijkheden. We werken samen met weverijen die onze normen voor milieuvriendelijkheid handhaven en dezelfde kwaliteit en service bieden die je van ons mag verwachten.

Kleine stofketen

We houden de stofketen klein, zodat we je passende prijzen kunnen bieden. Of je nu 1 meter of honderden meters nodig hebt; Koest staat voor je klaar!

Veelzijdig inzetbaar

Onze zorgvuldig gekozen stoffen zijn veelzijdig inzetbaar, van residentieel tot hospitality en andere projecten. En veel stoffen hebben akoestische eigenschappen. Bovendien hebben we stoffen geschikt voor zowel binnen als buiten.

Breder assortiment

Waarom alleen 140 cm als strekkende meter? Onze collectie bevat stoffen met een breedte van 280 cm.

Altijd in beweging

We dromen elke dag van uitbreiding van onze collecties en service. Wil je dealer worden van ons merk? Klik hier!

Let op: Wij verkopen onze producten alleen aan zakelijke klanten met een dealerschap van ons merk. We informeren iedereen graag over onze producten door knipstalen aan te bieden tegen kostprijs, met verwijzing naar onze dealers voor verdere kennismaking met onze producten.

Wij geloven in jouw succes en willen je alle tools geven om te schitteren als reseller. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt of meer ondersteuning nodig hebt. Samen gaan we voor een succesvolle samenwerking!